Alle kamers in Herberg Boswijck beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, hebben twee 1-persoons boxsprings, een föhn, een zithoek, Led-televisie met digitaal signaal en een gratis WIFI verbinding. De familiekamers bevinden zich op de begane grond en beschikken naast de boxspringbedden over een extra stapelbed (in een aparte kamer) en zijn dan geschikt voor 2 tot 4 volwassenen of 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen.

De overige kamers zijn op de eerste verdieping en zijn alleen via de trap bereikbaar.

Op alle kamers kan een kinderbedje bijgeplaatst worden en op een aantal standaardkamers is er ruimte voor een extra bed.
Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt, liggen uw handdoeken klaar en vindt u een aantal toiletaccessoires in de badkamer.

Standaardkamers

Onze sfeervolle, ruime standaardkamers bevinden zich op de verdieping. Ieder kamer heeft een ruime badkamer met douche en toilet. U heeft een gezellige zithoek waar u (onder het genot van een drankje) nog even kan nagenieten van een mooie dag.

De kamers zijn gerenoveerd in 2021 en hebben een frisse en moderne uitstraling.

In 2023 zijn de badkamers voorzien van een mooie nieuwe gietvloer en douchecabines.

Familiekamers

Onze familiekamers zijn in de winter van 2022 opgeknapt en weer helemaal up to date. U kunt komen genieten van heerlijke, mooie en sfeervolle kamers, voorzien van Led-tv, een ruime zithoek en een fijne badkamer.

De familiekamers bevinden zich op de begane grond. Door de aparte slaapkamer voor de kinderen, die voorzien is van een stapelbed en ruimte voor een kinderbedje, kunt u ‘s avonds als de kinderen in bed liggen nog even nagenieten op de bank.