Kamers

Alle kamers in Herberg Boswijck beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, een föhn, een zithoek, Led-televisie met digitaal signaal en een gratis WIFI verbinding. De familiekamers bevinden zich op de begane grond en zijn geschikt voor 2 tot 4 volwassenen of 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen, de overige kamers zijn op de eerste verdieping en zijn alleen via de trap bereikbaar. Op alle kamers kan een kinderbedje bijgeplaatst worden en op de standaardkamers is er ruimte voor een extra bed. Bekijkt u alstublieft de specificaties per kamer-type voor meer informatie.


Standaardkamers

Standaardkamer

Op onze ruime standaardkamers vindt u een ruime badkamer met douche en toilet. Deze kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een frisse en moderne uitstraling.

Familiekamer

Familiekamers

Vanaf 1 november tot 18 februari zijn de familiekamers niet beschikbaar. In deze periode zullen ze opgeknapt en aangepast worden zodat u vanaf de voorjaarsvakantie weer kan komen genieten van heerlijke, mooie en up-to-date kamers.

De familiekamers bevinden zich op de begane grond. Door de aparte slaapkamer voor de kinderen, die voorzien is van een stapelbed en ruimte voor een kinderbedje, kunt u ‘s avonds als de kinderen in bed liggen nog even nagenieten op de bank.

Bed en Breakfast met huiselijke sfeer

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.