Ontbijt

Ontbijt is altijd inbegrepen. ‘s Ochtends staat er van 8:30 tot 10:00 een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Hierop vindt u diverse broodjes en natuurlijk Fries suikerbrood, met een rijke keuze aan beleg. Aan een glas sap, melk, kopje thee of koffie is uiteraard ook gedacht.

Mocht het zo zijn dat u graag vroeger wilt ontbijten dan wij het buffet klaar hebben staan laat ons dat dan weten. Wij verzorgen graag een ontbijtpakket voor u dat wij klaarzetten in de koeling. Dit kunt u eten in de ontbijtzaal op het moment dat u wilt en daar natuurlijk ook een lekker kopje koffie of thee bij nemen.

Balk

Diner

In de nabijheid van onze herberg zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden. Zowel in Balk (1,5 km.) als in Sloten (3,5 km.) en in Lemmer (10 km.) kunt u prima terecht. Wij adviseren u natuurlijk graag!

Geen zin om de deur nog uit?

Na een lange reis, wandel- of fietstocht is het ook heerlijk om te genieten van een lekker drankje en te relaxen. U kunt door diverse restaurants een heerlijk maaltijd laten bezorgen en deze in onze gezellige “huiskamer” of buiten aan de picknicktafel nuttigen. Wij zorgen voor borden en bestek en doen de afwas!

Geniet van een mooi assortiment drankjes...

In onze woonkamer/ontbijtzaal staat een grote koeling met een ruim assortiment drankjes. Zo vindt u daar diverse frisdranken, wijntjes en verschillende soorten bier (pils en speciaal bier). Er is altijd een wisselend bier van het moment en soms een friese verrassing. Naast een heerlijk drankje past natuurlijk een zoute snack, waarbij u de keuze heeft uit verschillende soorten chips en pinda’s/borrelnootjes. U kunt uw drankje meenemen naar uw kamer, met een krantje in de woonkamer gaan zitten of bij mooi weer lekker op het terras gaan genieten van het uitzicht.