Kamers

Alle kamers in Herberg Boswijck beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, een zithoek, kleurentelevisie, waterkoker met koffie en thee en een gratis WiFi verbinding. De familiekamers bevinden zich op de begane grond, de overige kamers op de eerste verdieping. Op alle kamers kan een kinderbedje bijgeplaatst worden en op de standaardkamers is er ruimte voor een extra bed. Bekijkt u alstublieft de specificaties per kamertype voor meer informatie.
Standaardkamers

k6_badkamer_kleinOp onze ruime standaardkamers vindt u een ruime badkamer met douche en toilet. Deze kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een frisse en moderne uitstraling.

Familiekamers
61528117De familiekamers bevinden zich op de begane grond. Door de aparte slaapkamer voor de kinderen, die voorzien is van een stapelbed en ruimte voor een kinderbedje, kunt u ’s avonds als de kinderen in bed liggen nog even nagenieten op de bank. Als u voorkeur heeft k8_badkamer1_kleinvoor een kamer met bad of inloopdouche, geeft u dit dan alstublieft aan bij uw reservering.

k1_1_klein

Hotel met huiselijke sfeer

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.