Over ons

In Herberg Boswijck bent u te gast bij de familie Raaijmakers. Frank, Willemijn en hun vier kinderen  doen hun uiterste best om  u een plezierig verblijf te bieden.

61528650In de zomer van 2014 zijn wij vanaf het prachtige Terschelling verhuisd naar het net zo mooie Gaasterland om ons te vestigen in Herberg Boswijck. Sindsdien genieten wij hier van de ruimte, de rust en activiteiten in de natuur. Wij hopen dat u hier net zo veel van zult genieten als wij dat doen.

4 thoughts on “Over ons”

  1. Van 6 tot 13 aug. 2017 zijn wij hier een week voor een fietsvakantie te gast geweest. De oude Herberg is door de Fam. Raaijmakers aan de binnenkant omgetoverd tot een uitstekend B.B. Pension met mooie comfortabele slaap/zitkamers. In de ontbijtzaal/huiskamer werd ons een royaal en voortreffelijk ontbijtbuffet aangeboden. Maar wat ons vooral zal bijblijven is de heerlijk spontane, vriendelijke gastvrijheid waarmee allereerst Gastvrouw “Willemijn” en eveneens echtgenoot “Frank”, (vanwege de schoolvakantie “standby”) ons omringden. Kortom; mede dankzij de hartelijkheid en in alle opzichten prima verblijf in Herberg Boswijck hebben wij genoten van mooie fietstochten in Gaasterland en Zuid-West Friesland. We zullen er met veel voldoening op kunnen terugzien.
    Friedy en Bert Dahmen, Best

  2. Wij zijn nu voor het derde jaar te gast geweest bij herberg Boswijck. Wij zijn een groep fietsers die op 2de pinksterdag meedoen aan de “fiets elfstedentocht”. Aanvankelijk 8 personen, inmiddels 20 en volgend jaar w.s. 24. Willemijn zorgt er met haar hartelijkheid voor dat wij met veel plezier uitkijken naar dit jaarlijks uitje. Ze voorziet ons dan ook van zorg op maat.
    Perfect Willemijn en namens de gehele groep …….houdoe en bedankt.

  3. Bedankt voor het fijne verblijf in jullie herberg Frank en Willemijn! We hadden, met onze drie kinderen, de beschikking over de familiekamer. Perfect, de kinderen sliepen in een aparte kamer en wij gezellig in het restaurant konden zitten omdat alles op dezelfde etage is. We komen graag nog eens terug.

  4. We hebben een heerlijk verblijf gehad in deze herberg. We hadden de beschikking over een ruime zit/slaapkamer met grote badkamer. Het geheel was erg schoon. Het ontbijt was prima. Fietsen konden inpandig worden gestald.Bij aankomst stond een allervriendelijkste gastvrouw, Willemijn, ons op te wachten. Een lieve vrouw zonder kapsones. Ze had zeer goede tips voor eetgelegenheden in Balk. M.n. het Chinese restaurant had onze volle aandacht. Wel reserveren daarin het weekend,denk ik. Wij hebben ontzettend genoten.

Leave a Reply

Hotel met huiselijke sfeer

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.